Besök sajten i din mobil, den är inte färdig för större skärmar än. Välkommen!

dinmeny.se

Här kommer du se menyer från restauranger, cafeér, pizzerior eller andra typer av serveringar nära dig.

Sidan är ett hobbyprojekt precis i startfasen, målsättningen är att ha en snygg sida med ett bra innehåll färdigt till början av 2021 ~ våren 2021.

Driver du en pizzeria, restaurang, café eller annan servering är du välkommen att kontakta mig om du vill få din meny publicerad här. Det är helt gratis!
Varför är det gratis och varför kommer det alltid vara gratis att publicera sin meny här? Kärnan i sajten är era menyer och detta är ett hobbyprojekt där jag får möjlighet att visa upp mina färdigheter. Om dinmeny.se börjar locka många besökare har jag även som målsättning att sälja reklam till sajten eller använda mig av google adwords (eller liknande reklamsystem). Viktigt i sammanhanget är att jag kommer aldrig plocka in reklam som kan vara etiskt problematiskt så som reklam för narkotika, våld eller pornografi.

Alla människor oavsett ålder kön eller etnicitet ska kunna besöka dinmeny.se och känna trygghet i att besöket enbart skänker glädje, och i förlängningen en mätt mage på kanske just din servering.

Om du vill skänka mig glädjen och förtroendet att publicera er meny, behöver jag en aktuell version av er meny och en skriftlig tillåtelse att publicera din meny.
I startfasen kommer jag fokusera på Mariestad och Skövde. Jag tar gärna emot menyer från hela skaraborg även nu till en början av projektet, då har jag ett underlag att snabbt bygga vidare på.

Vem är jag då? Jag heter Mats (länk till Linkedin) och har just påbörjat Webbutvecklare - Programmerings programmet på högskolan i Skövde.